Voorkant Whitepaper Frisse scholen

Gratis whitepaper: ventilatie op scholen

Als gevolg van slechte ventilatie in klaslokalen blijven leerprestaties van leerlingen achter. Ook verhoogt slechte ventilatie ziekteverzuim en zorgt het voor een onprettige werkomgeving. De rijksoverheid heeft daarom diverse ventilatievoorschriften voor scholen opgesteld. De vraag is nu: hoe kunnen scholen aan deze voorschriften voldoen? Vlint zette dit op een rij in een nieuwe whitepaper.

Op de eerste plaats bevat de whitepaper belangrijke informatie voor schoolbesturen en iedereen die in de dagelijkse praktijk met slecht geventileerde klaslokalen te maken heeft. Zij kunnen ontdekken hoe ze het binnenklimaat in klaslokalen optimaliseren zodat de prestaties van leerlingen en docenten verbeteren.

De whitepaper is daarnaast ook gericht op gebouwbeheerders en installateurs. Zij krijgen onder meer inzicht in de beheer- en installatiekosten die verbonden zijn aan de verschillende luchtbehandelsystemen. Ook worden hen argumenten aangereikt waarmee ze schoolbesturen kunnen overtuigen meer aandacht te besteden aan hun luchtbehandelingstechniek.

Downloaden van de whitepaper kan hier:

Lees verder